Geachte Relatie,

Bij deze informeren wij U over het overlijden van Jeroen Helms op 23 februari jl. De bedrijfsactiviteiten van Helms Automotive Taxaties worden voortgezet door Maalcke Automotive Taxaties.

Peter Maalcke heeft ruime ervaring in het autobedrijf, hij behaalde zijn vakbekwaamheid Motorvoertuigen Algemeen en is door de Stichting VAM te Voorschoten sinds 29 april 1988 geregistreerd. Vanaf die tijd is hij fulltime werkzaam in het autovak.

Sinds 2013 werkte Peter in de weekenden mee aan het uitvoeren van taxaties in het pand van Helms Automotive Taxaties te Hoofddorp. In de aanloop naar zijn vijftigste verjaardag (hij is nu 53) besloot Peter het roer definitief om te gooien en zich helemaal te concentreren op het taxeren, de samenwerking werd intensiever.

In de afgelopen jaren ging Peter ook mee het veld in en heeft hij samen met Jeroen vele klanten bezocht. Jeroen heeft Peter Maalcke op dusdanige wijze voorbereid op zijn taak, zodat hij zijn bedrijf met alle vertrouwen aan hem heeft kunnen overdoen.

Toen het afgelopen jaar bleek dat mijn vader ernstig ziek was is de overname van zijn bedrijf door Peter Maalcke concreet geworden, met resultaat dat het bedrijf Maalcke Automotive Taxaties – voorheen Helms Automotive Taxaties gaat heten.

Wij hopen dat U ons vertrouwen in Peter Maalcke deelt en voor aanvragen van (her)taxaties contact opneemt met:

Maalcke Automotive Taxaties – voorheen Helms Taxaties
Peter Maalcke
Telefoonnummer: 0654 666 662
Email: Peter@abh1.nl
Internet: www.autotaxatiecartax.nl

Indien U nog vragen heeft over deze informatie kunt U mij bereiken via haraldhelms@outlook.com

De nabestaanden danken alle klanten voor het in Jeroen Helms gestelde vertrouwen en de prettige samenwerking.

Met vriendelijke groeten,

Harald  Helms